Våra tjänster

Vill ni ta ert företag till en ny nivå? Jenklermedia erbjuder en variation av tjänster som kan förbättra och komplettera er IT-miljö. Vare sig det gäller e-posthantering, webbutveckling eller systemförvaltning, så har vi tjänster som passar er.

Webbutveckling

Webbutveckling

Oavsett om du som kund behöver en enklare webbsida eller en avancerad e-handel så har vi lösningen.

Första intrycket är allt. En snygg och användarvänlig hemsida är lätt att komma ihåg och får besökarna att stanna längre. Vi hjälper er att skapa en hemsida som kommunicerar ert företags unika karaktär och får ert varumärke att lyfta.

Genom ett första möte samlar vi information om era behov och vad ni vill uppnå. Vi tar därefter fram en design utifrån denna information, som efter ert godkännande används som bas under uppbyggnadsfasen. När allt sedan är klart och sidan har publicerats finns vi fortsatt tillgängliga när ni behöver hjälp.

Har ni redan en befintlig hemsida i behov av förbättringar eller som har utsatts för intrång? Vi hjälper er även med ombyggnationer av hemsidor och återskapning av innehåll samt om avancerade lösningar eller specifik funktionalitet efterfrågas.

Systemförvaltning

System­förvaltning

Vi ansvarar för driften av er webbplats så ni kan fokusera på annat.

I vår systemförvaltningstjänst ingår en egen skalbar webbserverplattform som kan väljas utifrån olika prestanda och hårdvarukonfigurationer. Backup är även en självklarhet, såväl lokal som extern. Du får en egen webbserver och databas vilket ger högre skydd mot intrångsförsök och bättre stabilitet än vanliga delade lösningar.

Genom att välja både förvaltning och utveckling hos oss får man en optimerad, skräddarsydd lösning som är lättare att felsöka och underhålla. Du får också alla tjänster samlat på en plats, så du slipper bolla supportärenden mellan flera leverantörer.

SEO

SEO

Det är inte längre bara viktigt att finnas, utan även att synas på nätet.

Sökmotoroptimering handlar om hur man anpassar en webbsidas innehåll så att den får mer synlighet och hamnar högt upp bland sökresultaten. Kort sagt handlar det om ifall dina kunder hittar dig eller inte.

Sökmotoroptimering är inte en punktinsats som många tror, utan något man kontinuerligt arbetar med. Utöver standarderna som följs under utvecklingen för att uppnå en bra grundläggande sökmotoroptimering, ingår det i vår SEO-tjänst även en mer fullständig genomgång av texter, bilder och övrigt material. Detta för att din sida ska ha så hög potential som möjligt att hamna i topp bland sökresultaten.

Underhåll

Underhåll

Säkerhet på webben är mycket viktigt och ofta underskattat. Vi underhåller er webbmiljö och löser de problem som uppstår.

Hackade sidor och virus blir allt vanligare och är ett stort problem för många företag. Det gäller vare sig de bedriver en e-handel och är beroende av att deras kunder kan nå och se produkter utan problem eller om de bara har en företagshemsida. Vem vill att det första intrycket som ges är en onåbar eller en hackad webbplats?

Det är viktigt att arbeta proaktivt. När en olycka i form av virus eller en hackad webbsida väl inträffar blir det ofta kostsamt. Genom kontinuerligt underhåll undviks majoriteten av de vanligaste angreppen och virusen. Vi håller din kod uppdaterad och vet vilka tillägg som är säkra att använda. Även om man gjort allt rätt så återstår det dock en risk och då är det nödvändigt att ha bra backuper och hög säkerhet.

Felsökning

Felsökning

Få hjälp med felsökning på er webbsida när någonting har gått fel.

Har er webbsida eller e-post blivit hackad eller på annat sätt slutat fungera? Vi hjälper er att finna problemen och ta bort eventuella virus och skadlig kod. Vi rekommenderar er att alltid åtgärda felen så snart som möjligt för att undvika att situationen förvärras.

Fel kan också uppstå vid funktions- och säkerhetsuppdateringar av en webbsida, då exempelvis mjukvaruberoenden kan brytas eller innehållet slutar att visas som det ska. En grundlig genomsökning av den installerade miljön kan då behöva göras för att finna och rätta till de uppkomna felen.

CMS

CMS

Med ett innehålls­hanterings­system får ni möjlighet att påverka innehållet på er webbsida och får enkelt tillgång till funktioner som blogg, flerspråksstöd och e-handel.

All vår webbutveckling sker med ett enklare innehålls­hanterings­system i grunden, men är ni en avancerad användare och vill ha större kontroll ska ni välja den här tjänsten. Vi installerar då ett valfritt CMS-system så hanteringen av er hemsidas innehåll kan ske helt på era villkor.

Exempel på CMS-system ni kan välja bland är: Wordpress, Joomla, Drupal, OpenCart och ProcessWire. På begäran installerar vi också specifika teman till dessa system. Denna tjänst är riktad till er som har en egen webbutvecklare och vill göra mycket själv. Vi hjälper till med grundinstallationen och finns därefter tillgängliga för rådgivning.

Jenkler IT AB
Org.nr: 559082-6938
Lillvägen 14, 4tr
138 34 Älta
Kontakt
073-731 76 64
[email protected]
Copyright © 2019 jenklermedia.se
Alla rättigheter förbehållna. Drivs av Jenkler IT AB